PDV potvrda
English

O nama

Privredno društvo "VMPLAST" DOO je osnovano 1986. godine, kao zanatska plastičarska radnja, koja je proizvodila i prodavala proizvode od plastike užeg asortimana. Neprestanim inoviranjem i usavršavanjem tehnologije, opreme i edukovanjem radnika, privredno društvo se trudilo da što bolje i adekvatnije odgovori svim zahtevima i potrebama kupaca, koji su kompaniji uvek na prvom mestu.

Zanatska radnja 2005. godine menja pravnu formu i prelazi u društvo ograničene odgovornosti. Privredno društvo "VMPLAST" DOO beleži kontinuirani rast prodaje, proizvodnje, zaposlenih i širenje asortimana proizvoda. Dugogodišnja korektna saradnja sa našim kupcima i dobavljačima je jedna od komparativnih prednosti naše kompanije.

Osnovna delatnost privrednog društva "VMPLAST" DOO je proizvodnja proizvoda od duvane i brizgane plastike za potreba farmaceutske, hemijske, prehrambene, automobilske, industrije nameštaja i ostalih industrija.

Pored osnovne delatnosti, privredno drustvo "VMPLAST" doo je uvoznik i distributer visokokvalitetnog drveta i preradjevina od istog, iz Ukrajine. U pitanju je četinarskog drvo koja se ekploatiše na Karpatima, koja poseduje visoku tehnolšku i biološku čistocu, sa malim procentom otpada i bez čvorova, sto je čini podesnom u proizvodnji muzičkih instrumenata, nameštaja, izradu oblica za kuće od drveta (brvnare), stolariju, krovne konstrukcije, stafne, lamperiju, građevinske daske, kolja za vinograde, i mnogih drugih proizvoda i poluproizvoda od drveta.

Osnovni cilj u narednom periodu nam je unapređenje procesa, zadovoljavanje svih zahteva i potrebe kupaca, modernizacija tehnologije, edukacija radnika, i konstantni rad na unapređenju sistema kvaliteta proizvoda I procesa.