PDV potvrda
English

Misija i vizija

Misija preduzeca "VMPLAST" doo je stvaranje snažne i stabilne kompanije za proizvodnju i prodaju proizvoda od plastike, na teritoriji Srbije, zemalja iz okruženja, i Evropske Unije, koja je stalnim unapređenjem i inoviranjem tehnologije, opreme, procesa, poslovanja, kvaliteta prozvoda i usluga, obukama i edukacijom svojih zaposlenih i rukovodstva, usmerena ka stvarnju većih vrednosti.

Naša obaveza je da pratimo savremene svetske trendove i dostignuća u ovoj oblasti, da postujemo i negujemo najstrožije kriterijume i merila kvaliteta proizvoda i zaštite čovekove okoline. Da bi to ostvarili, kompanija je svoje ponašanje podredila očekivanjima i ciljevima svih zaintresovanih za poslovanje preduzeca "VMPLAST" doo. To su nam na prvom mestu naši kupci i dobavljači, banke sa kojima sarađujemo, država, naši zaposleni i društvo u kome živimo i radimo, i na kraju to su vlasnici i rukovodstvo preduzeća, a da svojim radom ne narušavamo sklad prirode koja nas okružuje.

Nasa vizija je da postanemo lider u proizvodnji i prodaji proizvoda od plasticnih masa, da ostanemo poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga, poštenim i brižno negovanim odnosima i zaštiti interesa nasih kupaca, bankara, države, zaposlenih radnika i vlasnika preduzeća.