PDV potvrda
English

Kvalitet

Od samog osnivanja, vlasnici i zaposleni preduzeća "VMPLAST" doo su polagali punu pažnju na kvalitet svojih proizvoda, usluga, i proizvodnih procesa. Zadovoljstvo kupaca i klijenata je primarni interes preduzeća "VMPLAST" doo.

Težimo da budemo najbolji u onome sto radimo i to je usmernje iz kog proizilaze osnovni principi naše poslovne politike kvaliteta. Obezbedjujemo usklađenost proizvoda sa zahtevima kupaca, tržišta i zakonodavstva. Sprovodimo efikasan sistem bezbednosti naših proizvoda i procesa.

Svi naši zaposleni uzimaju učešće u zajedničkim nastojanjima i zalaganjima za stalnim unapređenjem kvaliteta naših proizvoda i usluga, znanje i kvalifikacije zaposlenih su kamen temeljac naseg uspeha. Svi naši zaposleni, a naročito oni koji su ukljuceni u neposredni proces rada sa korisnicima naših proizvoda, permanentno rade na sopstvenom razoju, proširenju svojih znanja i usavršavanju tehnika kojima se služe u svom radu.Politika kvaliteta i bezbednosti proizvoda

Preduzeće VMPLAST d.o.o. poznato je po visoko kvalitetnoj proizvodnji široke palete plastične ambalaže.

Obaveza preduzeća je da korisnicima ovih proizvoda UVEK osigura zdravstveno bezbedan i kvalitetan proizvod, saglasan sa deklaracijom za proizvod, propisima i standardima.

U tom pogledu preduzeće stalno sprovodi niz mera, integrisanih u HACCP sistem i sistem za upravljanje kvalitetom, saglasno sa standardom ISO 9001:2008. Kvalitet proizvoda i poslovnih procesa kao i zadovoljstvo potrošača i klijenata primarni su interes preduzeća.

Glavni cilj preduzeća je da proizvodi u potpunosti zadovoljavaju potrebe potrošača, tržišta i zakonodavstva, kao i da se obezbedi sledljivost proizvoda i pozitivna komunikacija sa tržištem.

Stalnom kontrolom proizvoda i procesa u pogledu higijene, dobre prakse i samokontrole na temeljima HACCP-koncepta, preduzeće VMPLAST d.o.o. odstranjuje sve rizike po bezbednost i zdravlje korisnika.

Permanentno nastojimo da povećamo zadovoljstvo kupaca ispunjavanjem njihovih zahteva i očekivanja.

Primenom naprednih tehnoloških procesa i znanja unapređujemo kvalitet i bezbednost proizvoda.

Sa poslovnim partnerima i svim zainteresovanim stranama uspostavljamo kvalitetnu i dugoročnu saradnju zasnovanu na uzajamnom poverenju i poštovanju. Proizvodne i sve druge procese preduzeće VMPLAST d.o.o. sprovodi u skladu sa principom očuvanja životne sredine.

Stručno osposobljavanje zaposlenih i razvijanje njihove kreativnosti, inicijative i odgovornosti za kvalitet i bezbednost proizvoda, konstantno su podržani od strane preduzeća.

Svi zaposleni daju lični doprinos sprovođenju ove Politike kvaliteta i bezbednosti proizvoda, kroz nastojanja da svaki posao urade kvalitetno i na vreme i da tako poboljšaju ukupne rezultate poslovanja.

G. Milanovac 01.08.2010.